Жена ошамари мъж на пътя

Aгресия на пътя – гневна в агресивна жена напада и удря шамари на мъж след засичане на ключово кръстовище в Русе. Екшънът се разиграл на кръстовището при Пантеона, което е едно от най-натоварените в крайдунавския град.

Свидетел на конфликтната ситуация разказва пред камерата на NOVA, че преди нея е имало гонка. По време на гонката, автомобилът на жената закача няколко от оградните колчета на тротоара. Свидетелят е бил на тротоара със съпругата си и 5-годишното им дете.

Агресивната жена е от популярно семейство от Русе и затова никой от свидетелите не пожелал да застане пред камера, за да разкаже подробности за случката.

„На това кръстовище има много камери за видеонаблюдение. На 20 декември Община Русе прие визуализацията и монтажа на новите камери, които влизат в употреба. Те са разположени на 30 кръстовища и дават много широка представа за това, което се случва на тях”, заместник-кметът на града Димитър Недев.

Той каза, че не познава никого от участниците в инцидента, но камерите имат добра резолюция и може да бъде видян номерът на автомобилите.

За случая е уведомена и полицията. „Установени са участниците в този инцидент.

Работи се по случая. Извършва се проверка. Сигналът е подаден от потърпевшия.

Полицията ще си свърши работата спрямо закона”, коментира началникът на Първо РПУ в Русе.

Той обясни, че човекът, заснел клипчето не е подал сигнал за инцидента и подчерта: „Не е важно от кое семейство е жената, законът е един за всички. Щом са участници в инцидент, ще се вземе отношение спрямо закона”.

Следвайте ни в социалните медии