Ето тази напитка ще подобри здравето Ви само за седмица!

500 милилитра пресен сок от целина на ден могат да променят вашето здраве и храносмилане само за една седмица. Сокът от целина е алкализираща напитка, богата на ензими, която ще възстанови здравето на черния дроб, ще балансира нивата на кръвната захар и има антисептични и противовъзпалителни свойства.

Лечебни свойства

Сокът от прясна целина помага за противодействие на ацидозата, изчиства кръвния поток, подпомага храносмилането, предотвратява мигрената, отпуска нервите, понижава кръвното налягане и премахва кожните проблеми.
Сокът от целина е наистина чудесна напитка. Това е един от най-мощните лечебни тоници на всички времена.

Ако искате да подобрите здравето си бързо и ефективно, следвайте тази процедура:

• Всяка сутрин пийте приблизително по 500 милилитра сок от целина на празен стомах. Моля, обърнете внимание: сокът трябва да е свеж и чист (без други съставки).
• Сокът от целина е лечебна, а не висококалорична напитка, така че не замества закуската. Просто изчакайте поне 15 минути, преди да ядете нещо друго.
• Ако 500 милилитра са твърде много за вас, започнете с по-малко количество и продължете постепенно да увеличавате обема до необходимото.
• Използвайте органична целина, когато е възможно.
• Ако смятате, че вкусът на натуралния сок от целина е твърде наситен, можете да го смесите със сок от една краставица и/или една ябълка. Това е чудесен вариант за начинаещи.
След като свикнете с вкуса, продължете да увеличавате съотношението в напитката на целината. Най-полезен е натуралният сок от целина, без примеси.

Как да си приготвите сока от целина?

Изплакнете целината (една връзка) и я пуснете през сокоизстисквачка или пасатор. Прецедете добре.
Пийте директно за максимална полза.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via