Ето кои са истински балансираните зодиакални двойки

Колко често се карате с партньора си? Бихте описали връзката си като нагорещен дуел или като гладко плаване? Ако е второто, шансът вие и половинката ви да сте една от двойките зодиакални знаци, които рядко се карат, е много голям, пишат от Edna.bg.

Без съмнение сте чували израза „противоположностите се привличат“.

Овен и Стрелец

Овенът е свикнал да блъска с рога всички – този знак, управляван от Марс, няма проблеми с конфронтацията. Но когато се сдвои със Стрелец, отношенията им са като глътка въздух без конфликти. Това е така, защото Стрелецът „върви с течението“ и е щастлив да се включи във вълненията и приключенията, по които Овенът жадува. За Стрелеца това сдвояване работи добре, защото Овенът е достатъчно независим, за да му даде място за изява и достатъчно вълнуващо, за да остане очарователният знак.

Девата и Козирогът

наистина могат да се сближават много: и двата знака са силно ориентирани към детайлите и насочени към целта. В миналите връзки и двата знака са спорили с партньорите си, които са се чувствали постоянно критикувани. Но и Козирогът, и Девата имат достатъчно дебела кожа, за да дават и получават градивна критика и осъзнават, че тя винаги идва от човек, който ги обича и го е грижа за тях.

Телец и Рак

И двата знака ценят сигурността и ангажираността и често най-големите им спорове са около това да не бъдат удовлетворени тези техни нужди. Телецът може да стане много упорит и затворен, когато се почувства застрашен, а Ракът се колебае дали да се отдръпне, за да не се чувства прекалено задушаващ. Въпреки това когато тези двама се съберат, те намират топлата прегръдка, която са чакали, за да се отворят напълно и да споделят сърцата си.

Близнаци и Водолей

И двата уникални въздушни знака са прекарали по-голямата част от романтичния си живот, чувствайки се неразбрани, което е странно, тъй като никой от двамата няма проблем да споделя мислите си. И двамата са известни с това, че са много прями, което обаче може да доведе до конфликти. Тези знаци наистина ценят този вид комуникация и това всъщност създава мощна връзка на доверие. Близнаци и Водолей не се карат – защо да спорят, когато могат спокойно да обсъдят проблемите…

Лъв и Водолей

са най-добрият пример за това, че противоположностите се привличат, но пък след това успяват да се балансират. Обикновено твърде голямата разлика създава конфликти, но в такъв случай Лъвът, управляван от Слънцето, балансира Водолея, което изважда на показ непознати черти на този знак. Топлината на Лъва отваря сърцето на Водолея и му позволява да се свържат с емоционалната си страна. Лъвът е привлечен и се възхищава на силния характер на Водолея. В подобни отношения е лесно и двете страни да са съпричастни, което не им позволява да имат дребни спорове.

Везни и Близнаци

имат мигновена ментална връзка, която бързо преминава в привличане и любов. Те са на една и съща вълна, което наистина им позволява да се разберат. Връзката на Везните с Венера им позволява да добавят топлина и страст в отношенията, а любопитството на Близнаци поддържа връзката свежа и вълнуваща.

Скорпион и Телец

може да са противоположни знаци, но когато се съберат, създават красив баланс. Телецът е заинтригуван от мистериозния Скорпион и е воден от желанието да научи какво се крие в дълбочина. И за разлика от други знаци, Телецът е в състояние да сдържи жилото на този знак, като предлага на водния знак емоционалната безопасност, от която се нуждаят. В замяна страстта на Скорпиона е в състояние да изпълни желанието на Телеца за физическо докосване и връзка, което ги кара да се чувстват най-обичаните и разбрани.

Риби и Козирог

са двойка, която въобще не е логична, но в действителност те са отличен и сравнително спокоен дует. Козирогът помага за заземяването на мечтателните Риби и в замяна Рибите помагат на Козирога да види, че в живота има повече от собствения им светоглед. В крайна сметка и двата знака са добри в намирането на областите, в които и двамата са съгласни, както и в намирането на консенсус по темите, в които има разногласие.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via