Ето какво е състоянието на Цар Киро след инфаркта

Кирил Рашков в момента е настанен в една от трите кардиологични клиники на университетската болница „Свети Георги” в Пловдив, казаха от там за “Марица”.

Все още не се съобщава какво е здравословното състояние на Рашков и дали е приет по спешност. В коридорите на здравното заведение са съпругата му Костадинка и една от снахите, както и други роднини.

В края на октомври миналата година Рашков отново беше настанен в УМБАЛ „Свети Георги”, където го прехвърлиха от София. Тогава бе съобщено, че той има проблеми с бъбреците и дългогодишно заболяване на сърцето. Преди две години той бе опериран в Париж.

Това е четвърти инфаркт, който претърпява Цар Киро.

През октомври 2013 г. Кирил Рашков бе освободен предсрочно от пловдивския затвор, където изтърпя присъда за закана за убийство. Само 9 месеца по-късно той бе задържан при зрелищна акция в центъра на Пловдив до хотела му, а при обиск в джипа му бяха открити 500 грама живак, пренесен от Турция.

Три години по-късно – през ноември 2016 г. Специализираният наказателен съд го осъди на 2 г. затвор и 10 000 лева глоба по това дело.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x