Чудовищно престъпление! 17-годишно момиче отвлечено и насилвано от 20 души

Властите в Мароко оповестиха за чудовищен случай на групово изнасилване, в което са били замесени най-малко 20 лица.

Става дума за 17-годишно момиче на име Умайма, което е било отвлечено в Казабланка и отведено в покрайнините на мегаполиса и в продължение на почти месец – 25 дни, е била държана в изоставена къща, където всекидневно е била тормозена и сексуално малтретирана.

Една от неправителствените организации в страната вече е осигурила адвокат на потърпевшата, която в момента се намира в лечебно заведение. По информация на медицинския екип момичето е претърпяло ”остър психически срив”, поради което свижданията с нея са временно преустановени както за приятелите ѝ, така и за семейството ѝ.

По непотвърдена информация момичето е успяло да се измъкне с помощта на един от насилниците ѝ, съумявайки да го убеди да я освободи. До момента на разпит са били привикани едва две лица, заподозрени в отвличането на младото момиче, но след разпита били освободени.

Майката на пострадалата заяви пред мести медии, че дъщеря ѝ, освен че била денонощно насилвана, била още и ”бита с мачете и принуждавана да приема токсични вещества, за да бъде умъртвена”. Тя допълни, че веднага след изчезването на дъщеря си подала сигнал до полицията, която обаче не била способна да я намери.

,,Намериха я обикновени хора, щом я видели да лежи на ъгъла на една улица в безпомощно състояние и те са я откарали в болницата”, сподели жената, цитирана от ”La Vanguardia”.

След като случаят излезе на бял свят, хиляди потребители в социалните мрежи в африканската страна създадоха групи с името ”Всички ние сме Умайма” и поискаха отговорните за извършеното зверство да понесат цялата строгост на закона.

Разследването по случая продължава.

Следвайте ни в социалните медии