fbpx

Ето каква е причината за смъртта на английския фен в София

Англичанин почина в столицата след предозиране с наркотични вещества, потвърдиха от СДВР.

Както медията ни писа чужденецът е издъхнал днес по обяд. Той най-вероятно е един от хилядите запалянковци на националния отбор на Англия, които правят зулуми два дни в София. Островитяните са тук за европейската квалификация срещу България.

В „Центъра за спешна помощ“ получили обаждане днес в 10.03 часа за колабирал мъж на пресечката на улица Раковски и Иван Вазов. Отзовалите се на място медицински лица са установили, че става въпрос за английски гражданин. Линейката откарала мъжа в „Пирогов“, съобщи за „Монитор“ говорителят на „Центъра за спешна помощ“ в София Катя Сонгарска.

По-късно в „Пирогов“ обясниха, че проби от пациента са установили, че става въпрос за злоупотреба с наркотични вещества. По непотвърдена информация английският гражданин започнал да буйства, докато бил в лечебното заведение и се наложило да бъде извикана полиция.

В патрулката мъжът изпаднал в безсъзнание и отново бил подаден сигнал в „Центъра за спешна помощ“. При пристигане на спешния екип се установило, че англичанинът е починал.

В момента се извършва аутопсия, за да се установи точната причина на смъртта, съобщиха още от СДВР.

От там съобщиха още, че през нощта на неделя срещу понеделник са получили и 2 други обаждания за злоупотребили с алкохол английски граждани.

Тази вечер България приема отбора на Англия на Националния стадион „Васил Левски“ в среща от евроквалификациите, поради което в столицата ни има много английски туристи.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x