fbpx

Диджей Дамян се забърка в гей скандал

Известният диджей Дамян има интимни отношения с гримьора Цецо Андреев, твърдят запознати, пише в. „Телеграф“. Отношенията им прераснали в нещо по-сериозно съвсем скоро, макар да се познават от доста време.

Дамян се запознава с майстора на четките покрай половинката си Ваня. Фолкпевицата ползва услугите на Андреев, който в бранша се слави като най-добрия и не случайно звезди като Гери-Никол, Тита, Мария, Преслава и др. му се доверяват за външния си вид.

В списъка със звездни клиентки е и Ваня, а на снимките на един от видеоклиповете й запознава Цецо и Дамян, който е неотлъчно до нея и помага на музикалната й кариера. Запознати споделят, че Цецо веднага хвърлил око на мъжа на звездната си клиентка.

Преди около месец му се отворила възможност по време на запой с приятели да разкрие чувствата си. Дамян се озовал в празнуващата компания, но без Ваня, която не се чувствала добре и си останала вкъщи да почива.

Под влиянието на алкохола Цецо първо седнал в скута на Дамян, а след това започнал да налита на целувки. Свидетели издават, че в началото Дамян бил видимо смутен и се дърпал, но бързо му минало и нямал проблем от това, че известният гримьор хапе ушите и врата му.

Тази случка отприщила и връзката им, която се пази в пълна тайна от половинката на Дамян.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x