Очевидец разказва за банковия обир в София

Очевидец направи ексклузивен разказ как е станал банковият обир в София.

Припомняме, че маскиран мъж влязъл в клон на финансовата институция на бул. „Мадрид”, заплашил служителите и взел пари. Човекът живее в сграда, близо до банката и се е срещнал очи в очи с престъпника, минути преди той да извърши престъплението. Ето и неговият разказ:

“Преди обед към 10:30 – 11 часа видях от прозореца на дома ми маскиран мъж, който бе застанал близо до колата ми. Предположих, че иска да открадне автомобила, затова бързо реших да сляза долу. Отгоре още видях, че държи метална тръба.

Когато погледнах по от близо установих, че това е пистолет. Поколебах се дали да изляза, през това време маскираният ме видя през стъклената врата и зави зад ъгъла. Все пак реших да го проследя и тръгнах след него, но беше изчезнал от погледа ми.

Под жилищната сграда има офиси и в един от тях има банка.

Когато наближих, чух писъци от банката и тогава разбрах, че той е влязъл там. Нещата се развиха много бързо и видях как нападателят излиза от банката и започна да тича. Бързо се скри от очите ми.

Полицията дойде незабавно, но той беше избягал”, казва читателят ни.

Днес много възрастни хора теглят парите си от пенсиите и вероятно затова той е избрал именно този ден. Това престъпление много прилича на неразкрития обир от преди време в ж.к. Сухата река.

Следвайте ни в социалните медии