В интернет може да си купите положителен тест за бременност

Уникални обяви за продажби привличат вниманието на потребителите в интернет. В един от най-големите сайтове за електронна търговия, се продава положителен тест за бременност.

„Може да се ползва за много цели, повечето користни”, посочв собственичката на теста. Друг потребител пък е оставил следния коментар под обявата: „Това не е обикновен тест. Това е истинско и опасно оръжие”, пише “Монитор”.

Друга обява пък съобщава на посетителите на сайта, че още сега могат да се снабдят с ковчези на едро и на сметка. „Продавам 10 брой ковчези, здрави и от хубаво дърво. Не се продават на парче, само заедно. Подходящи са за тъщи и свекърви”, посочва майстор-дърводелецът.

В следващата, която идва от Стара Загора, четем. „Подарявам безплатно пръст и земна маса, в с. Кирилово, Старозагорско.”

От същия регион на Южна България е и обява с текст: „Продавам каруца за волове, доста амортизирана.”

Сред продаващите се или подаряващи се предмети и вещи има и части от мебелировка. Пловдивчанин е изкарал на електронния пазар дървена врата от стара възрожденска къща, която продава спешно. „Вратата е в автентични ковани ченгели за панти и брава. С лак и боя ще светне. Само долният ъгъл е малко разкован, но може да се ремонтира”, пише продавачът.

Друг негов колега пък е изкарал на тезгяха огледало без рамка. „Малко счупено е в долния край, но счупеното носи щастие”, рекламира той.

Сред уникалните вещи, предмет на търговия в електронните сайтове са още: кларинет без мундщук, Ръководство за боравене с ръчен руски гранатомет, уред за измерване на подкожни мазнини и костюм за зомби.

В друг от сайтовете пък, наред с обявите за продажба на автомобилни части и строителни уреди и материали, се открива обявата: „Продавам тикви, стават и за ядене!”, а в графата „Спортни стоки и фенски артикули” е поставена обява: „Менструална чашка Лола от санитарен силикон, размери М и S”.

Наред с тези доста странни предмети, в интернет сайтовете макар и доста рядко, се търгуват и истински ценни предмети, чието място е в някой аукцион. В един от тези сайтове се продават четири стола в стил „Луи XIV”, купени от аукцион във Франция. Цената им е 901 лв. Със сходно съдържание е и обявата за продажба на Комплект мека мебел в стил „Луи XV”, състояща се от диван и три броя кресла за 2000 лв.

Следвайте ни в социалните медии