Зверско убийство разтърси Русе

Ново зверско убийство разтърси Русе. Жертвата е 68-годишният А.С.А., който живеел в апартамент на втория етаж на жилищен блок на ул. „Родопи“. Сигналът бил подаден около 17,30 ч. снощи.

Изпратеният на място полицейски екип от Второ РУ е установил в една от стаите трупа на 68-годишния мъж, по който имало следи от удари по главата, съобщава tvn.bg.

На място била изпратена дежурна оперативна група на МВР и съдебен лекар, извършен е оглед на местопроизшествие. Една от версиите, по които се работа, е битово убийство. Като заподозрени са задържани 50-годишната съпруга на жертвата и 18-годишния му внук.

По неофициална информация, жертвата злоупотребявала с алкохол и това водело до чести свади в семейството. Синът и снаха му били на работа в Испания.

По случая е започнало разследване като е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 115 ал. 1 от НК. Очаква се днес в Русе да пристигнат в помощ и експерти от ГД МВР. Това е второто убийство в Русе в рамките само на няколко дни.

На 26 февруари в дома си на ул. „Янтра“ беше намерен убит 81-годишен русенец. Убийството беше извършено от психично болния внук на жертвата.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via