Зодиите с вроден усет за стил

Разбира се, почти всеки човек, но повече жени полагат усилия за външния си вид, докато на някои им отнема по 40 минути, за да решат какво да облекат, то други биха изглеждали феноменално дори само по пижама, съчетана с правилни аксесоари и чифт хубави обувки.

Въпрос на стил!

Да притежаваш стил означава да знаеш как да подчертаеш личността си, без да я засенчваш.

Ето и зодиите които притежават неповторим усет за стил:

Везни

Везните създават собствени правила за мода и след това ги разбиват на пух и прах, стига да решат. Умело могат да съчетават на пръв поглед несъвместими елементи в една визия. Ако имат в гардероба си нещо, което изглежда доста съмнително и странно, те ще са тези, които ще го комбинират с нещо класическо, а крайният резултат ще е наистина “уау”.

Водолей

Водолеите са склонни да купуват наистина добре изработени дрехи и обувки – неща, които винаги ще бъдат модерни. Те се отвращават от модните “лудости” и предпочитат нещата да са прости и трайни.

Невероятното им усещане за стил е най-видимо в домовете им, които макар да са скромно декорирани и изчистени говорят за класа и естетизъм.

Телец

Телецът има невероятен личен стил. Когато човек от тази зодия влезе в една стая, няма начин да не го забележите. Те могат да вземат всичко (в това число старо одеяло, покривка или перде), да го увият около тялото си и да изглеждат фантастично. Имат набито око, съчетано с вроден усет за стил, което ги прави както идеални създатели на висша мода, така и крайни потребители, за които всеки именит дизайнер би се радвал да ушие нещо уникално.

Лъв

Лъвът няма нищо против да изхарчи цяло състояние, за да изглежда добре. За разлика от Телецът, той си пада по висококачествената мода и изисканите материи, така че не би експериментирал с “подръчни” материали, за да създаде нещо уникално.

Лъвовете са последователи на всички модни тенденции, знаят чудесно как да съчетаят дрехите, но понякога се увличат в търсенето на внимание и изглеждат твърде скандално.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via