fbpx

Злоупотребите с алкохола си казаха думата! Състоянието на Калин Терзийски е тежко, не може да го вдига!

Алкохолът все още не е довършил Калин Терзийски, но успешно е ликвидирал креватните му умения. От няколко месеца насам ексцентричното перо не води никакъв интимен живот заради системното си прекаляване с огнената вода, пише „Таблоид“.

Близки на писателя са сериозно притеснени за здравето му, тъй като Калин не спира да прекалява с алкохола и дори на няколко пъти заяви, че единственото нещо, което иска в този момент, е да умре, за да плачат близките на гроба му.

Терзийски не виждал смисъл в живеенето, заради което се самоубивал с литри алкохол в дома си. И макар желанието за живот на Кайо да е умряло, то не е угаснал меракът му за любов.

Вследствие на погълнатите галони със спиртни напитки обаче писателят станал импотентен и не можел да се възбуди от каквото и да е. Дългокосият автор пробвал креватни игри с няколко партньорки, но при всичките самолетът не се вдигал.

Още по време на връзката му с Елен Колева Терзийски изпитвал полова немощ, заради което я подсилвал с природни билки като бабини зъби, а на няколко пъти гълтал и хапчета виагра, които обаче също били безсилни.

Въпреки проблемите с либидото, Калин не желаел да търси професионална помощ.

От сутрин до вечер той се наливал с алкохол, като абдикирал от всякакви задължения и тържествено обявявал, че цели да сложи край на живота си с пиене, та да бъде запомнен като именит и велик автор.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x