Жител на Триград мисли, че Кристиян не се е самоубил

14 дни след началото на спасителната акция вече е ясно, че Кристиян от Триград е мъртъв. Селото е потънало в скръб. Родителите на детето са в шок, а местните са почернени, предава Нова телевизия.

“За жалост се случи най-лошото, няма какво да се направи. Нека младите не бягат, за всеки проблем има решение. Това, което се случи, направо уби цялото село, ние сме в шок. Едно младо момче, на което разчитаме всички, си отиде заради една малка грешка”, заяви кметът на селото Цветан Славков.

“Мястото е труднодостъпно, от там е минавано на 2-3-5 метра най-много. Поне 120-130 метра е височината. Само малка част от тялото се виждаше, той е паднал в храстите. Следствието ще реши какво точно се е случило, според мен се е самоубил, защото както и преди казвахме, той е много отговорен. Помислил е явно, че ги е убил тези хора. Всички сме потресени, защото едно младо момче си отиде, без да е разбрал нищо от живота”, добави той.

“Нищо не съм видял там, дори работя там, по права линия мястото е на 50 метра от мене. Много хора ходиха да го търсят, но нищо. Качил се е отгоре, защото там има видимост към селото, искал е просто да види нещо. Момчето имаше харизма, обичаше живота, не се е самоубил според мен. Той се е качил горе да види какво става и от там, може би без да иска, е паднал. Просто не вярвам той да се е самоубил. Шегувахме се постоянно тука с него. От там се е виждало просто мястото на катастрофата. Познавам района идеално. Имало е пълнолуние и се е виждало”, разказа жител на Триград, който е участвал в търсенето на Кристиян.

Кметът на Триград заяви, че има информация, че днес ще погребат момчето в селото.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via