Жестоко убийство разтърси Северозапада. Убиецът репетирал с клане на прасе

Зверско убийство на уважаван човек почерни Коледа в белослатинското село Враняк. 82-годишният Димитър Беров в бил съсечен с брадва пред очите на инвалидизираната си съпруга.

След клането касапинът се нахвърлил на бабата с шамари и я принудил да му даде скатаните в портмонето й 1600 лева. Преди да си тръгне и взел телефона и заковал прозорците, за да не може да извика за помощ. Баба Елена обаче се свлякла от количката и буквално по корем, като си помагала с ръцете, успяла да излезе навън и се развикала, пише “Телеграф”.

Убиецът е с дебело криминално досие за кражби и грабежи.

Последният път бил осъден, защото задигнал пари от Димитър Беров. Наскоро излязал от затвора и искал отмъщение. Комшии разказват, че рецидивистът “загрял” за касапницата, като заклал прасето им. След това така се напил, че буквално не можел да се държи на краката си.

Според баба Елена, Николай ги е изненадал докато обядвали. Влязъл ухилен до уши и без да каже нищо се насочил към дядото и му разсякъл главата. От преживеният ужас бабата изпаднала в шок и е настанена за лечение в белослатинската болница.

Източник: Blitz.bg

Следвайте ни в социалните медии