Жени Калканджиева разкри защо е била изгонена от къщата на “БИГ Брадър”

Първият изгонен участник от “Big Brother: Most Wanted” бе Евгения Калканджиева – българката наредила се на шестото място в престижния конкурс за красота Мис Свят.

Излизането ѝ от къщата изненада много хора, но тя даде своето обяснение и коментари за случилото се по време на гостуването си в предаването “На кафе” по Нова телевизия.

“Може би защото с времето човек губи малко търпимост, аз на два пъти избухвах в къщата. Албена Вулева е права — няма промяна, аз съм такава, каквато съм. Човек трудно се променя на тези години”, каза тя.

Калканджиева направи анализ и на ситуацията в Къщата.

“Вътре има две по-тихи девойки — моите номинации Джулиана и Никита. Има един самостоятелен играч — Весела Нейнски, която и следващият път ще бъде номинирана. Тя е по-затворена, не се включва в някакви предизвикателства, има си принципи. Има болежки, а вътре хората са влезли да печелят мисии. Има една весела група, която обичам, и в която бях и аз — хора, които се забавляват, умеят да живеят, показват и много качества. Въпреки споровете ни, аз харесвам Никита, тя не ме е провокирала. Първата седмица беше като на майтап, не съм позирала, не съм се правела, нямала съм стратегия, хвърлих се във вълнението и си имам своите преживявания. Аз обичам хора, обичам компании, обичам участниците, не се замислям какво трябва да направя, за да стигна до финала”, каза тя.

Накрая Калканджиева посочи и кой иска да спечели: “Златка и Благо ми изглеждат много чисти хора. Благой е много добър. В Златка пък намирам качества, които не съм познавала. Аз преди дори съм имала предразсъдъци към това момиче. Те са ми фаворити и заради любовта. Затова и им дадох щита от номинации”.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via