fbpx

Жени Калканджиева, която първа напусна къщата на „Биг Брадър“, живее без далак след зверски побой

Жени Калканджиева, която първа напусна къщата на „Биг Брадър“, все още понасяла последствията от зверския побой, който неизвестни лица ѝ нанесоха преди повече от 20 години, пише „Ретро“.

Заради спешната операция, която ѝ била направена тогава, вечната миска имала проблеми с черния си дроб, който тогава лекарите в „Пирогов“ се наложило да кърпят като скъсана дреха.

При същата операция е бил премахнат и далакът ѝ, което не ѝ позволявало да се пренатоварва физически. Макар слезката да е орган, без който може да се живее, все пак липсата му предизвикала известни спънки, с които Калканджиева се принудила да свикне.

През 1996-а на фаталния за Жени 15 декември, тя е нападната, обрана и пребита на улицата пред офиса на модната агенция „Визаж“ на столичната улица „Неофит Рилски“. Престъпниците разкъсали с ритник в корема черния ѝ дроб. После задигнали дамската ѝ чанта, в която имало 10 000 лева и златен часовник „Картие“. И я оставили д лежи на земята. За неин късмет служителка на фирмата се върнала в офиса и намерила изпадналата в безсъзнание Жени.

Лекарите ѝ направили животоспасяваща операция. Оттогава ѝ остава 30-сантиметров белег, допълва изданието.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x