Жени Калканджиева избухна: Отегчена съм от силикон, изкуствени коси, тежък грим и дузина пластични операции

„Отегчена съм от силикон, изкуствени коси, тежък грим и дузина пластични операции при лицата в модните среди. Време е да се завърнем към натуралната женска хубост.Имам мисия да докажа, че е естествената красота може да бъде актуална“.

Това заяви шефката на модна агенция „Визаж“ Жени Клаканджиева по време на лъскаво парти, което спретна в столичен клуб.

Повод бе представянето на годишния календар на фирмата, правен умишлено с аналогов фотоапарат. Кадрите нарочно са черно-бели, с ретро излъчване лишени от обработка.

Пред обектива на Костадин Кръстев – Коко позират имена като Ирена Милянкова, Мария Митева, Куини Алис Николова.

Мис България 1995 Евгения Калканджиева е на мнение, че идеята „без грим и преструвки“ ще бъде послание към всички в гилдията да спрат с изкуствено докараната визия, която на моменти дори граничи с подмяна на реалната самоличност.

„Никога не съм била противник на пластичните операции. В крайна сметка ако не се харесваш, както природата те е създала – отиваш и се коригираш.

Но в последно време нещата излизат от контрол, загуби се мярка. Никаква естетика, никакво въображение. Отправям съвет и към пластичните хирурзи. Моля, бъдете художници. Не правете девойките за посмешище“, казва Жени.

Тя акцентира, че във“ Визаж“ акцентират върху образованието, добрите маниери и обноски в обществото, здравословния начин на живот.

Източник: zajenata.bg

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via