Жена отиде на масаж и свърши в инвалидна количка

Праном Тиенгтронг ще носи ужасяващи спомени за цял живот от уж безобиден тайландски масаж, който ѝ бил направен в провинция Районг.

Тя се оплаквала от дълго време, че има силни болки в мускулите на краката, затова и решила да потърси известен масажист, който ѝ бил препоръчан от познати.

Мъжът, който бил кръстен от туристите Dr. Happy, ѝ обещал, че веднага ще се почувства по-добре, но всъщност я накарал да преживее истински кошмар, от който не може да се опомни и до днес.

Жената твърди, че масажът ѝ докарал трайни физически увреждания и заради него трябва да се придвижва с инвалидна количка. Действията на масажиста се разследват от местната полиция, информира Thairesidents.

Според Праном масажът бил много болезнен, до степен, че ѝ текли сълзи от болка. Цялата процедура била заснета с камера от нейна позната. На виеозаписа се вижда как мъжът стъпва върху клиентката си, основно на краката ѝ. Продължава, дори, когато тя пищи от болка и го моли да престане.

Когато най-накрая цялата процедура приключва, тя не може да стъпи на краката си, има счупена бедрена кост и изкълчен глезен. Праном моли масажиста за помощ, но той ѝ обръща гръб и дори отказва да се извини.

Праном, която работи като продавачка на зеленчуци, твърди, че заради масажа не може да изпълнява задълженията си и на практика е останала инвалид.

“Мислех си, че това ще е съвсем нормален масаж с разтриване на мускулите. В момента, в който ми каза да си легна на земята, бях малко объркана”, твърди тя.

Какво точно ѝ причинил, разбрала едва в болницата, където отишла веднага след масажа. Лекарите ѝ направили рентген и ѝ съобщили, че има опасност да остане инвалид.

“Сега не мога да стоя дълго на крака, защото започва страшно да ме боли. Това попречи и на работата ми – не мога да готвя, да продавам храна, зеленчуци, нямам никакви приходи, а сега ме напусна и съпругът ми”, разказва Праном.

На помощ се притекли единствено нейните съседи, които опитали да открият масажиста и да поискат от него обезщетение. Той, обаче, не реагирал по никакъв начин на съобщенията, които му оставяли и накрая се принудили да подадат сигнал в полицията.

Праном иска масажистът да ѝ изплати медицинските разходи, които възлизат на около 3400 евро.

Мъжът бил открит едва от местната здравна инспекция. Пред нея той твърдял, че терапията му била помогнала на много други хора и била изучавана в продължение на дълги години.

Той отрича да е навредил по какъвто и да е начин на клиентката си.

“Помня, че дойде при мен и се оплака, че страшно много я болят кракът и бедрата. Пипнах коста ѝ и разбрах, че е нещо сериозно”, твърди масажистът. На въпрос защо кракът все пак е бил счупен, признава, че може и да е стъпил върху него прекалено силно.

“Тя ми се оплака няколко пъти, че я боли, но ѝ казах да издържи, защото чувствах, че костите ѝ се връщат на правилното място. Не си и помислих, че я боли, защото е счупен кракът ѝ”, твърди още той.

Полицията продължава разследването на случая, мъжът мече е глобен за упражняване на масаж без необходимия лиценз.

Следвайте ни в социалните медии