fbpx

Жена е открита в безсъзнание в локва кръв

Полицията разследва мистериозен случай на открита в безсъзнание жена в Берковица, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Тя имала множество рани и лежала в локва кръв, коментират очевидци. Най-вероятно тя е била нападната от озверяло куче.

На ужасяващата гледка се натъкнали берковчани към 9.30 часа вчера. Те видели възрастна жена с окървавена глава, просната в безсъзнание на асфалта на ул. „Генерал Скобелев“.  Незабавно подали сигнал на телефон 112 и на мястото се отзовали полиция и линейка.

Пострадалата 90-годишна старица е откарана незабавно в центъра за спешна медицинска помощ. Медиците констатирали, че тя има рана на десния крак и разкъсана ушна мида на лявото ухо. Освен това бабата имала хематом на главата, заради който загубила съзнание.

 

След като се свестила, старицата заявила, че няма никакви спомени за случилото се. Според лекарите обаче нараняванията й най-вероятно са причинени от ухапвания от кучета.

Докато й правели допълнителни изследвания с рентген жената получила и инфаркт и е транспортирана по спешност в монтанската болница. Докато медиците правели всичко по силите си да спасят бабата, служители на полицията разследвали случая.

Те направили оглед на местопроизшествието, но не успели да намерят никакви свидетели на станалото, нито пък бясната глутница, разкъсала жената. Полицаите разпитали живеещите в района, като всички те заявили, че там често са забелязвали бездомни кучета.

По случая продължава работа берковската полиция. Образувано е досъдебно производство.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x