fbpx

Зетят на Мая Манолова се гласи за шеф в БСП

Щерката на омбудсмана се омъжи в рокля за 2 бона.

Мая Манолова омъжи дъщеря си Ралица за бъдещ шеф в БСП, научи „Ретро”. Зетят на омбудсмана от години бил сред обещаващите млади кадри на левицата, а покрай сродяването с червеното острие било сигурно, че ще има бърз растеж в партията. Кюстендилци, откъдето е родом и женихът Мартин Мирчев, разкриват, че той имал големи амбиции за политическа кариера и се заканил да стане голяма работа в недалечното бъдеще.

„Зетят на Мая Манолова е амбициозен като нея и не знае мързел и прегради, когато иска да постигне нещо. Тя и затова Ралица го е избрала, а и майка й го одобри още преди години и позволи да се оженят”, категорични са в града на черешите.

Ралица Манолова се сгоди още през октомври 2014 г. за любимия си Мартин скоро след като се завърна от Германия, където завърши висшето си образование. Той бил една от причините влюбеното момиче да не остане да живее в чужбина, а да предпочете да развива кариера у нас. Още щом се върна в родината, Мартин й предложил брак и се уговорили, че сватбата ще се забави, докато и двамата не си стъпят на краката.

Влюбените се съобразяват не само с напрегнатия график на тъщата Мая Манолова при избора на дата за сватбата, но и с техните партийни ангажименти. И Мартин, и Ралица са дейни участници в живота на левицата в Кюстендил, а на последните парламентарни избори дори извлякоха на гърба си предизборната битка на местните социалисти.

Ралица Манолова е единственото дете на Мая Манолова и Милен Манолов. Тя завърши икономика в Германия, а след завръщането си в България работи първоначално в столицата в чуждестранна фирма, занимаваща се с внос и износ. После изкара и стаж в Министерството на труда и социалните грижи. Депутатският зет също е завършил УНСС, след което останал на работа в столицата.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x