Защо жени показват евтините си годежни пръстени в интернет?

Жени атакуваха социалните медии със снимки на евтините си годежни пръстени, след като момиче сподели, че се чувства “разочарована” от годежното си бижу от 1 673 долара, което й поднесъл годеникът й.

Освен че не харесва цвета и дизайна му, анонимната жена, която споделя историята си в Mumsnet, не може да разбере защо нейният обикновено щедър партньор, който получава почти шестцифрена заплата, не е похарчил повече за толкова важен символ.

След публикацията й тя беше наречена „алчна“, а хората я засипаха с коментари, че очевидно се интересува повече от пръстена, отколкото от този, за когото ще се омъжи, посочва Daily Mail.

Интернет се съгласи с това твърдение, след като дами от цял ​​свят завзеха Twitter, Instagram и Facebook, за да покажат годежните си пръстени, някои от които струват едва около 17 долара.

Най-активни се оказаха австралийките, след като местното The Today Show поиска от тях да публикуват снимки с евтините си бижута.

Голяма част от тях струват едва 20 долара, а жените посочват, че е от значение това, което символизират и че не се нуждаят от скъпи пръстени, за да отпразнуват любовта си.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via