fbpx

Защо съвременните булки свиват по-добре джойнт отколкото сърми

Днес често се срещаме с младежи, които пушат трева.

В парка, на пейката, в гората, на плажа, пред блока и не само.

За тях това е съвсем нормално, но какво мислят нашите родители за това ?

Много сме слушали за родители, които наказват децата си с лишения от излизане, компютър, джобни и пр.

и много малко за такива, които подкрепят децата си и нямат против те да пушат марихуана.

 

Но не се залъгвайте, че само момчетата са увлечени в тази мода, НАПРОТИВ ! Момичетата са далеч по-напред. Усвоили занаята „свиване“ момичетата могат да се похвалят със завидни умения по „загъване“, трошене, гриндиране и дори наблюдаване.

 

Там идва и нашия ключов момент… Защо днешните булки могат перфектно да загънат трева, но не и сърми? Нека видим някои интересни и забавни отговори:

 

Защото не само момичетата трябва да готвят. -К.С

Защото след тревата сърмите са по-вкусни. -С.М

Защото можем да си го позволим. -З.Д

Защото момчетата винаги искат да командват и не дават на момичетата да свиват, това ги амбицира да се научават сами и да не оставят тази „мъжка“ работа на мъжете.   -С.Б

 

За днешните момичета, не е толкова важно да се научат да готвят. Те не искат да бъдат домашни робини на мъжете, а тревата не е показател за готварски умения, определено. Дамите разкриват, че мъжете често ограничават техните възможности до домашните задължения, което ги подтиква да се приспособяват към извършване на все повече мъжки действия като например да поправят сами компютъра, пресата си или дори да отпушат канала.

Този феномен разкрива мисленето на цяло едно ново поколение, което не е вглъбено в домакинството, а се развива навън, сред природата, използвайки само най-добрите билки, за бистър ум. Жените разкриват, че не желаят да седят и да бездействат, затова бързо се ориентират и в търсенето на работа и в изкарването на пари.

Да, без съмнение една от главните причини за усъвършенстването на женския пол е мъжкият.

И докато жените загъват зелени цигарки, мъжете лентяйстват и чакат жена им да им купи биричка от магазина, да нареже салатката да сложи масата, а те царствено да заемат своята позиция пред дивана.

Определено днешните жени няма да приличат на вашите баби, те няма да тупат килими, нито да мият черджета. Тяхното място изобщо не е в кухнята, а техните амбиции и карат да се борят рамо до рамо с мъжете, за да им покажат, че няма такова нещо като „мъжка“ или „женска“ работа.

Но жените са безспорно силна конкуренция, те се приспособяват от миенето на чинии и бърсането на прах, до свиването на джойнт, без да задават въпроса, защо днешните мъже могат да загъват сърми, но не искат да изкарват парите за тях ?

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x