fbpx

Защо пуканките в киното миришат толкова апетитно

Всички обичаме да гледаме филми на голям екран, а хапването на пуканки си е част от удоволствието.

 

Правило ли ви е обаче впечатление, че пуканките в киното имат по-различен аромат от тези, които си приготвяте вкъщи? Защо е така, както и други подробности за вкусните хрупкави „снежинки“, ни разкрива BrightSide.

Защо пуканките в киното миришат толкова апетитно

 

Мирисът на пуканки в киното е почти неустоим, а причината са различните добавки. Всеки салон си има определени изкуствени аромати, които прибавя. Често например се слага малко кокосов аромат.

Добре е да имате предвид, че пуканките ви може да не са много пресни. Хубавото (за търговците) на този вид храна е, че се разваля сравнително бавно. Затова и ако вечерта пуканките не са продадени, служителите ги слагат в пликове, на другия ден ги притоплят и отново ги продават.

Норвегия, Швейцария и Исландия оглавяват списъка на страните, в които е най-добре да излезем в пенсия. Това показв…

Не е лоша идея обаче и да се позамислите дали да не пропускате хапването в киното – не само заради здравето, а и заради финансите ви. Пуканките, продавани там, всъщност са с доста голяма надценка. В САЩ например голяма кофичка стига до 8 долара, а цената, на която се доставя в салоните това количество пуканки, е… само 1 долар.

Expert.bg
Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x