Защо Йоли и Ракел от “Новите съседи” не участват в общи сцени?

Старата любов ръжда не хваща. Старата вражда – също.

През 2014г медиите в Испания гръмнаха с ново развитие на скандалите между Мирен Ибаргурен (играе Йоли в сезон 9 на “Новите съседи”) и Ванеса Ромеро (играе Ракел в “Новите съседи”). Известно е, че двете са споделяли леглото на един и същи мъж – режисьорът и сценарист на сериала Алберто Кабалеро.

Ванеса Ромеро е негова съпруга за кратко. Двамата се сближават на снимките на сериала “Щурите съседи”, а самият Кабалеро споделя в откровено интервю, че са му трябвали цели осем години, за да свали чаровната блондинка и да се ожени за нея през 2012г. Разделят се и се развеждат поради непреодолими различия през 2013г. Жълтите медии твърдят, че причината е включването на друга бивша половинка на сценариста – Мария Аданес, в ролята на адвокат Ребека Ортис. След раздялата Ванеса не участва в снимките на няколко епизода. В реалния живот тя е успешна бизнес дама, продава своя марка дрехи, аксесоари и чанти в Интернет.

Мирен Ибаргурен, която се включва в сериала в сезон 9, в ролята на привлекателна шивачка, сключва брак с Кабалеро през 2013г и са заедно и днес.

Какво се случва през 2014г обаче? Мирен прекратява участието си в ролята на Сорая в грандиозната продукция”Аида”. Тя започва да се готви за роля в обещаващата пиеса “Мисия Флоримон”, но само дни преди премиерата е заменена не от кого да е, а от … Ванеса Ромеро! Мирен описва ситуацията спокойно, но не крие разочарованието си. Обяснява, че не познава лично Ванеса и никога не я е виждала.

През 2016г. Мирен Ибаргурен влиза в “Новите съседи” в ролята на Йоли. Двете с Ванеса Ромеро нямат общи сцени, а медиите се чудят дали двете някога въобще се засичат на снимачната площадка.

Източник: Novitesusedi-BG

 

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via