Зад кулисите на концерта на Планета: Кой с кого се гушка?

Концертът на Планета се погрижи да бъде широко дискутиран доста след неговия край.

Освен гафовете, които лъснаха под ярките светлини на прожекторите на сцената, звездите на Планета  сътвориха един истински парад на суетата зад кулисите в „Арена Армеец“. Някои любопитни подробности останаха скрити за хилядите фенове, които изпълниха залата в очакване да видят любимите си звезди. А преди да се появят пред тях, изпълнителите не пропуснаха да загреят и да влязат в кадър в различни пози и ситуации.

Преди поява пред такава огромна публика като на концерта на Планета, всяка звезда се нуждае от мъничко подкрепа и кураж. Затова и повече си бяха довели „подкрепление“. Глория и Симона Загорова предизвикаха доста коментари със сходните си визии, които, обаче, бяха по-скоро разкритикувани, отколкото похвалени. Примата на поп-фолка е вряла и кипяла дълги години на сцената, но дъщеря й е все още зелена и има нужда от малко „побутваше“, за да се справи със сценичната треска. Освен че бе нахъсвана от майка си Гло, на подкрепа дойде и баба й.

Галена се оказа голямата сензация, въпреки че не присъстваше на сцената. Тя обаче вдигна градуса на настроението зад кулисите и не пропусна да се нащрака като за последно преди майчинството. „Мама Ураган“ подкрепи колежката си Цвети Янева, която пя с нейна холограма. Завърналата се Райна пък се щракна с друг представител на старата генерация – Милко Калайджиев.

Емануела и Константин нагорещиха страстите до червено с позите си пред фотографите, които бяха не по-малко на брой от изпълнителите. Този път Надя не бе забелязана в близост, както на репетициите за концерта на Планета, за да разсее слуховете за извънбрачна забежка между певците. Роксана, разбира се, не пропусна да се покаже с пресния си годеник Александър, с който си пусна ръцете само докато тя бе на сцената.

Десислава също не пропусна възможността да се нагушка пред всичко с младото си лъвче Благой Найденов. Борис Дали опроверга слуховете за изневяра, като се появи с красивата си съпруга Лили. Анелия пък избра компанията на порасналата си красавица Ивон, която видимо се чувства в свои води сред известните. Определено сензация предизвика синът на Татяна, който всеки бъркаше за нейно гадже.

planeta1

   За кулисите на концерта на Планета Снимки: Планета ТВ

За кулисите на концерта на Планета
Снимки: Планета ТВ

Певицата, която се появи с полилей на главата, не спря да се фука с голямото си момче Атанас, който се прояви като истински кавалер, а по-младите колежки на певицата със сигурност не са пропуснали да попитат за телефонния му номер. Милко Калайджиев доведе близнаците си, а Соня Немска разчиташе на подкрепата на дъщеря си. Със сигурност зад кулисите на концерта на Планета е било не по-малко интересно, отколкото на сцената, а някои определят ситуацията като „змиярник“ или „гнездо на оси“.

gloria simonakoceto emanuelagalena desidesislavacveti galena

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via