Вярваме или не – мъжете с татуировки са най-добрите съпрузи

Татуировките все още се приемат с резерви от някои хора, така че е нормално да се появи притеснение при мисълта да доведем вкъщи някой, който е татуиран.

Живеем обаче в 21-и век и е време да спрем да гледаме осъдително на околните и да проявим разбиране и уважение към личния избор на всеки човек.

Ако някой се нуждае от още убеждаване, предлагаме 3 причини, които доказват, че мъжете с татуировки са най-добрите съпрузи, и то според науката.

1. Секс и още секс

Според данни на проучване, поместено на страниците на Sexual Medicine, хората, които са направили някакви промени по тялото си (татуировки, пиърсинг), правят повече секс, в сравнение с тези, чието тяло е „чисто“.

2. Те са по-уверени

Според някои да имаш татуировка автоматично означава, че изпитваш някаква несигурност или мразиш тялото си. Голяма грешка. По време на друго проучване става ясно, че хората всъщност изпитват по-малко тревожност, свързана с външния си вид, веднага след като получат татуировка.

Освен това, самочувствието им се повишава значително три седмици след като са си направили татуировката.

3. Те са образовани

Вероятно майките на повечето момичета смятат мъжете с татуировки за престъпници и затова не одобряват дъщерите им да излизат с тях. Но нали не трябваше да съдим за книгата по нейната корица?

В скорошно проучване се посочва, че много млади и образовани студенти имат мастило по тялото си.
От общо 1753 студенти, които взимат участие, 14% имат татуировки и 4% съобщават, че имат седем или повече пиърсинги, четири или повече татуировки и/или поне един пиърсинг на зърната или гениталиите.

Източник: tialoto.bg

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via