fbpx

„Воля“ няма да влиза в парламента, докато депутатът от БСП, който обиди хората, не си подаде оставката!

Парламентарната група на „Воля“ няма да влиза в парламента, докато депутатът от БСП, който обиди хората с „дебили“, не си подаде оставката.

Това заяви от парламентарната трибуна председателят на ПГ на „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

Факт е че на г-н Главчев във връзка с напрежението не му издържаха нервите. Но той можеше да прекъсне това с едно „Извинявайте“. Но аз искам да ви питам харесва ли ви някой да нарича 80% от вас дебили. Вие ще поддържате ли този език на висша каста, която вижда нещо повече в себе си от българския народ, обърна се той към БСП, предаде ПИК.

По време и на вашето управление българският народ е оскотявал и е доведен до нищета. Ние от „Воля“ няма да участваме в нито едно заседание и ще напускаме винаги парламентарната зала, докато Иво Христов не си подаде оставката от българския парламент и в него няма хора, които да обиждат българския народ, отсече Марешки.

Ние от Воля няма да си позволим да обиждаме нито един български гражданин, ние уважаваме всеки един, независимо дали ни подкрепя или не, независимоза коя партия е гласувал, коментираоще лидерът на „Воля“.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x