Война на цивилизациите в петия епизод на „Смени жената“

Литър куркума срещу литър ракия и духовни практики срещу чалга се сблъскват в новия епизод на шоуто „Смени жената“

Съпругата от едно семейство, което живее в пълна хармония, започва деня си с медитация, йога и вода с куркума и вечеря само свежа салата, ще заживее в дома на ромите Валя и Моро, които станаха популярни с участието си в първия сезон на „Къртицата” и риалити шоуто „Валя и Моро превземат света”.

Подобно на Димитрови денят на ромското семейство също започва в 6 сутринта, но приликите свършват до тук. Събуждането за Валя и Моро задължително е с кафе и с цигара, не могат без пържено, бял хляб и кючеци.

Валя работи на две места, върти къщата, грижи се за трите деца и всеки ден готви първо, второ и трето. За Моро не е никакъв проблем да изпие литър ракия с вечерята и дори се е случвало да посегне на жена си.

Милена и съпругът й Димитър са пълна противоположност на колоритното ромско семейство от Златица. Имат 19-годишен син и въпреки че са заедно от 22 години, се обичат така, както в началото на връзката им. Двамата не пият, не пушат, посещават лекции за личностно развитие и на първо място за тях стои здравето.

Здравословния начин на живот обаче ромската фурия Валя определя като „изгъзици”, а мъжете, които помагат на жените в домакинството, автоматично поставя в графата „под чехъл”.

Заради крайните различия помежду им напрежението бързо ще се покачи, а конфликтите ще минават през всички възможни настроения – ще бъдат наситени със забава, но и със сълзи, вечер ще звучи чалга, сутрин – музика за медитация.

Петият епизод на „Смени жената” ще се излъчи на 29 март, от 21 часа, по bTV.

Източник: hotarena.net

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via