fbpx

Водеща в Нова скочи на Волен Сидеров

Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Мирослава Иванова не успя да сдържи нервите си в ефира на телевизията. Тя бе поканила лидера на „Атака“ и председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров, за да коментират случващото се в групата на Патриотите. Със спокоен тон Сидеров ѝ обясняваше какво се случва и какво не в малката и голяма коалиция. Но водещата реши, че няма да го остави да говори дълго и постоянно го прекъсваше с въпроси. Сидеров я помоли да му даде възможност да ѝ отговори и след това да му задава следващ въпрос, но Иванова избухна необяснимо.

„Не ме превръщайте в зрител на вашия сутрешен моноспектакъл“, разпеняви се тя и допълни: „Хайде да водим диалог“. „Да, но нека да се изслушваме“, отвърна ѝ със спокоен тон Сидеров. „Да, ще се опитам, стига отговорите ви да не се превръщат в тиради“, пак недоволно отговори водещата на Нова телевизия.

„Ама вие днес наистина се въртите в един омагьосан кръг. Не се безпокойте за нас. Елате в парламента и вижте как се работи, а не стойте така дистанционно. Аз съм добър домакин, ще ви разведа и ще ви обясня“, прикани я Сидеров.

„Ще ви го напиша в мерена реч и ще ви го пратя на мейла, за да може да не ме питате шест пъти едно и също нещо“, приключи лидерът на „Атака“.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x