fbpx

Воайор засне Гери Дончева в пробна за бельо

Моделката Гери Дончева станала жертва на нагъл воайор. За това се оплака самата тя. Брюнетката, която винаги се е гордяла с естествено огромния си бюст, се оплака, че заради него са я преследвали в дамската пробна на известен магазин.

„Днес ми се случи нещо ужасно и недопустимо. Влизам в дамски магазин на булевард Витоша”, за да меря сутиен. Влизам в пробната, събличам се от кръста нагоре, обличам първия сутиен и окото ми съзрява насочена към мен КАМЕРА!

Дърпам веднага завесата, гледам мъж на възраст 38–42 години. Питам го моментално „ЗАЩО МЕ СНИМАТЕ?!?!”

Отговорът му беше „Ма аз не въ снимам, говоря даже по телефона!”, споделя Гери.

Когато моделката поискала да види последните снимки от телефота и видеата на мъжа, той направил опит да избяга от магазина. А на въпрос на останалите жени в бутика, защо не му попречили да я последва в пробната, те й отговорили, че мъжът се държал все едно е с нея и те решили, че са заедно, пише „България днес”.

„Служителка веднага се отзова и заедно с една свидетелка и охраната на магазина „сгащиха” злосторника, който бе принуден да отвори телефона си и да покаже снимките и видеата си…”, споделя още разстроената манекенка.

„Не знам дали този тип работи като папарак, или го прави на собствени начала, обаче е разочароващо и жалко”, завършва историята си моделката.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x