Владо Николов – първият потвърден фермер

Волейболният шеф влиза в третия сезон на тв риалитито

Волейболният шеф на “Левски” Владимир Николов е първият известен участник в новия сезон на “Фермата”, който ще стартира през септември. Бащата на четири деца ще се лиши от семейството си за няколко седмици, но той е готов да се впусне в предизвикателството.

Третото издание ще бъде най-суровото и с най-екстремните мисии досега.

“Предаването ме спечели със залагането на българското, на традициите, на това как се показват хора със съдба близка до моята – а именно аз 15 г. работих в чужбина, върнах се в България, избрахме с моето семейство да продължим живота си в България, в миналия сезон на “Фермата” имаше повече от един такъв участник – това са неща, които мен ме вълнуват и възможността един подобен формат да ги показва и рекламира, на мен много ми допада”, заяви Владо Николов пред bTV.

Изолацията не го притеснява, приема я като приключение.

“Със сигурност семейството ще ми липсва, но няма да страдам, защото това не е по-различно от един спортен лагер, в който отиваш. Сега се сещам, преди 2 години, като се готвехме за Европейското първенство, аз бях на Белмекен, след това те отидоха да учат във Франция, и повече от месец бях без тях, така че на нас това не ни е чуждо”, коментира той.

Владо заяви, че няма стратегия за шоуто, но той е лидер.

“Ще се опитам в никакъв случай да не се натрапвам, но не се притеснявам да взимам решения, да нося отговорност за решенията си, а в общи линии това е нещото, което прави един човек лидер”, обяснява той.

Волейболистът призна, че изпитва страх от змии, другото, което не понася, е лицемерието.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via