Владимир Пелов е искал да отмъсти за това ,че са го набедили за двойното убийството, заради което бе осъден

Познат до двамата замесени в снощната престрелка Марио Панчев и Владимир Пелов разказа версия за случилото се.

Според него Марио Панчев и още един мъж са основни свидетели и са дали показания срещу Пелов. С това те са го набедили за убийството на двамата ромски братя, заради което рецидивистът влезе зад решетките.

Това е снимка на мъжът застрелял Владимир Пелов.

„След показанията на тези двамата полицията и прокуратурата го прибраха в затвора“, заяви мъжът, който бе категоричен, че си застава зад думите.

По думите му първите три страници на прословутото писмо са написани много отдавна, а останалите са дописвани.

Така Пелов се връща, за да отмъсти на Марио Панчев, който се занимава с грабежи, кражби, изнудване и рекет.

„С писмото Владо ги е предупредил, че е избягал и ще ги търси. Несправедливите осъждания пораждат поведение на реваншизъм“, смята още той.

В осем страници, адресирани и до Нова телевизия, той описва мотивите си да избяга от затвора. Твърди, чее осъден несправедливо, получил е тежко наказание, равносилно на смъртна присъда и това го предизвикало да избяга. Пелов не посочва как се е сдобил с оръжието, но твърди, че не е искал да нарани никого. Дори като стрелял по надзирателя, гледал да не го уцели.

В писмото си той твърди още, че не е извършил нито едно от престъпленията, по които е обвиняем и осъден. В него се твърди също, че отстраненият заместник-директор на затвора Анатолий Борисов покровителствал разпространение на дрога зад решетките.

Писмото е с дата 7 май, пуснато е с марка от Каварна, но е с клеймо София. Има и адрес на подателя: Ботевград, ул. “Ал. Батемберг” 21, където всъщност е домът на Владимир Пелов.

Видео:

 
Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via