Вижте непубликувани СНИМКИ 18+ на голата Ева Браун – любовница и съпруга на Адолф Хитлер !

Британските таблоиди разпалено обсъждат фотографиите на разсъблечената Ева Браун – любовницита, а впоследствие и съпруга на фюрера на Третия райх Адолф Хитлер. The Daily Express, позовавайки се на експерти, твърди, че публикуваните снимки са истински и могат да дадат представа за сексуалните предпочитания на нацисткия лидер.

Браун е заемала централно място в живота на Хитлер след 1931 г. след самоубийството на Хели Раубал, 23-годишната племенница на бъдещия фюрер, на която също е приписвана ролята на негова любовница.

Британските журналисти напомнят, че Браун също два пъти се е опитвала да отнеме живота си, понеже не чувствала емоционално отдаване от страна на фюрера, но след покушението над главата на Третия райх на 20 юли 1944 г. заявила, че ще остане с него до смъртта му и удържала на думата си.

На снимките се вижда, че девойката притежава отлична фигура, пише The Daily Mail. Ева се усмихва, което по мнението на журналистите говори за нейната разкрепостеност и указва на това, че подобни снимки са били нещо обичайно и естествено за нея.

На обратната страна на едната от снимките има надпис: “На уединения плаж на езерото Волфганг. Август 1943 г.”. Другата фотография е била надписана от самата Браун: “моментална снимка. Прекрасен ден на Черното езеро”.

Историкът и колекционер снимките – 30-годишният Бернар С. е уверен, че на снимките е действително Ева Браун. Експертът е придобил снимките от антиквар от Залцбург, на когото пък ги продала жена, която ги намерила в сандък със стари снимки в къщата си.

Други експерти също са се изказали, че снимките са истински като посочват, че например хартията, на която са напечатани е била популярна сред нацистките лидери и се виждат различни детайли характерни и за други снимки на Ева Браун.

Следвайте ни в социалните медии