Вижте кой изхвърча от къщата на “Биг брадър” довечера

Продуцентите на Биг Брадър се хванаха за главата в търсене на популярна личност, която да защити тази вечер светската двойка Златка Райкова и Благой Георгиев. Влюбените, които са номинирани за изгонване, се оказаха без симпатизанти, които да кажат няколко добри думи за тях по време на лайва на шоуто, пише хотнюз.

От миналата седмица екипът на предаването звъни на пожар на кой ли не, за да го покани да бъде защитник на двамата. До последно обаче удряли на камък и стигнали дотам, че да търсят варианти с хора, които не познават влюбените извън изявите им на малкия екран. Голата истина за Златка Райкова Тази вечер ще е пълна изненада кой ще седне на диванчето до Ники Кънчев в защита на футболиста и плеймейтката.

Въпреки конфузната ситуация, двойката едва ли ще бъде изгонена днес. Все пак се очаква да видим как Благо ще отправи предложение за брак към пазарджишката мома. Затова продуцентите едва ли ще се лишат от тези ВИП-съквартиранти. Най-вероятно от шоуто ще си тръгне гримьора Цецо Андреев, към когото има най-слаб интерес. Плюс това младежът от Койнарево привлече най-много негативни коментари в социалната мрежа заради поведението си.

Следвайте ни в социалните медии