fbpx

Вижте кого гушка Андреа след скандала с Кубрат (Снимка)

4 352

Скандалът с целувката на Кубрат Пулев и калифорнийската репортерка Джени Суши е най-горещата тема в последни дни. А най-засегната от случката се оказа половинката на боксьора – фолкпевицата Андреа. Тя е засрамена и дълбоко огорчена от постъпката на любимия си.

Русата сексбомба вдигнала грандиозен скандал на любимия си, след като кацнал на родна земя. “Шокирана съм. Дори се карахме за това. Той има страхотно чувство за хумор и си е направил шега. Предполагам някой след това я е посъветвал да се възползва от ситуацията. Това означава, че Кубрат е жертвата. Тя му отговори на целувката, цял свят видя, че се усмихва, че беше просто приятна изненада. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкова зли хора”, сподели Андреа за английското издание “Сън” след като няколко дни пазеше пълно мълчание.

Появи се слух из светските среди, че Андреа и Кубрат са пред раздяла и няколко дни преди големия му мач в Калифорния двамата всъщност са скъсали. Потвърждава го и липсвата на общи техни снимки напоследък, а вместо това Андреа реши да се гушка с домашния си любимец. Именно кученцето спасява Андреа от депресията, която я налегна през последните дни.

На снимката Андреа се е опитала да се усмихне, но ясно личи, че сърцето й плаче. Това се вижда и от нейните последователи, които й дават кураж и я съветват по-често да се усмихва и да загърби неприятните неща, които се случиха напоследък. Не е ясна обаче съдбата на връзката й с Кубрат. Така или иначе отношенията им бяха разлюлени и преди този скандал, а сега допълнително ситуацията се заплита и щастливият финал се вижда все повече като мираж.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...