Вижте какво име са избрали на бебето си Мариана Попова и Веселин Плачков

Певицата Мариана Попова разкри как ще се казва дъщерята, която очаква заедно с актьора Веселин Плачков. Това се случи по време на гостуването й в предаването “На кафе” по НОВА.

Името на бебето избрали двете му бъдещи каки — дъщерите на Мариана и Веселин от техните предишни връзки. Момичетата решили сестричката им да носи красивото име Екатерина.

Влюбената двойка е избрала да избяга от шума и забързаното ежедневие на големия град и да се установи да живее в провинцията.

Двамата са избрали да отгледат общото си дете в къща край Казанлък. Мариана наскоро качи в социалните мрежи няколко снимки от райското местенце, което ще нарекат свой дом, за да покаже прекрасната градина от рози и черешови дървета.

“На едно такова място човек се чувства облагороден”, обясни Плачков.

Мариана, която кара тежка бременност и въпреки че е в шестия месец, все още повръща, все пак ще ражда в София. Причината е, че столични лекари наблюдават бременността ѝ от първия момент.

По време на гостуването си при Гала, двамата си спомниха още как почти провалили годежа си, който по план трябвало да бъде във Виена. Плачков решил да стигнат до там със самолет, въпреки че изпитвал ужас от летене. Все пак фобията му надделяла и той не успял да излети, като дори забавил полета, докато слизал уплашен по стълбичката към пистата. В крайна сметка влюбените стигнали до австрийската столица с кола. Там Плачков направил романтично предложение за брак на любимата си, като й поискал ръката в операта.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via