ВИП, обичливи и натокани – звездите се събраха във VIP Brother

Ще гледаме нови лица в познати образи

16 популярни личности, лепнали към името им ВИП, се събраха за първа вечер по диваните, за да дадат началото на новия сезон на VIP Brother.

Той ще премине под мотото на любовта и във визитките си те се постараха да се покажат добри, обичливи, че и да се самоизтъкнат като красиви.

Първи прекрачиха прага бившите любовници Даниел Петканов и Александра Богданска, които видимо са охладнели един към друг след цирковете около изневярата на Алекс.

Със самочувствие на секс икона влезе и фолкпевицата Мария, която обяви, че най-голямото й богатство е мейната дъщеря Марая от първия й брак, а от втория – с Християн Гущеров, нищо не си спомняла.

Тото от “Скандау” още на влизане се оплака, че му се лепят дебели жени и мрази мъжете кифли. Сред героите на новия сезон са още дизайнерката Сашка Васева, Миглена Каканашева – Мегз, ливанката Енджи Касабие, Антон Стефанов, Мис Силикон Джулиана Гани, познатият от нощните клубове бизнесмен Цветелин Маринов – Цуни, шеф Борис Петров, българският Роналдо – Даниел Златков, писателката Ваня Щерева, музикантът Дани Милев и естрадната легенда Маргарита Хранова.

Прави впечатлението дублирането на успешни образи, които сме гледали предишни години. Ути е заменен от друг готвач, Тото напомня за участието на Wosh MC, по правило има фолкпевици, Джулиана Гани ще защитава интелекта на плеймейтките. Най-вероятно пак ще има книга след шоуто като тук заподозрените са Антон Стефанов и Ваня Щерева, Цуни пък е бизнесменът с пари, който по подобие на Комсийски е ерген.

Ролята на звездата, живяла и творила и в соца, пък е поверена на Маргарита Хранова.

Тази вечер се очакват още двама участници.

Източник: Dnes.bg

 

Може да харесате и