fbpx

Видео, което показва как офицери измъкват дете от ръцете на майка му разгневи цял Бруклин (Видео)

Нюйоркската полицейска служба заяви, че се разглежда случая с „тревожно“ видео, което показва как офицери ожесточено се опитват да измъкнат 1-годишно дете от ръцете на майка му в бюро за социални услуги в Бруклин.

23-годишната жена на име Хедли е изправена пред обвинения в съпротива срещу арестуване, като действа в ущърб на детето си и възпрепятстване на правителствена администрация.

В видеото Хедли е с гръб на пода и се мъчи да придържа детето към себе си, докато няколко полицаи се опитват да го откъснат от нея.

„О, Боже мой, вижте какво правят с нея“, казват хората на видеоклипа, който е бил прегледан повече от 200 000 пъти.

Видео:

NYPD казва в изявление, че видеото е „обезпокоително“ и го преглеждат заедно с друг видеоклип, който може да даде повече информация за инцидента.

Бруклинската окръжна прокуратура също  е започнала свое независимо разследване.

„Жената, която е публикувала видеоклипа във Facebook, пише, че майката е стояла на пода в офиса с детето си, защото всички седалки са били заети. Охранител ѝ казал да стане от пода, тя не го направила, в крайна сметка той се обадил в полицията, пише жената.

И това беше резултатът …“, каза жената.

„Майка не е застрашила благосъстоянието на детето. Действията на отдела застрашиха благосъстоянието на детето „, каза Адамс, който е пенсиониран капитан на NYPD, в понеделник на пресконференция в администрацията за човешки ресурси.

„Трудно е да изгледате целият видеоклип“, каза председателят на Общинския съвет Кори Джонсън в tweet .

– Това е неприемливо, ужасяващо и сърцераздиращо. Бих искал да разбера какво се е случило и как тези офицери или NYPD оправдават това.

Общественият адвокат и главният прокурор Летития Джеймс също призовават за разследване и заявяват, че участващите служители трябва да бъдат наказани.

„Да бъдеш беден не е престъпление. Действията на NYPD в това видео са ужасяващи и нехуманни“, каза Джеймс.“ Никоя майка не трябва да изпитва травмата и унижението, на които сме свидетели в това видео. „

Полицията казва, че жената е отказала медицинско лечение за себе си и за детето, което е било поставено в грижата на член на семейството след инцидента.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x