fbpx

Веселин Маринов, твърдо застава зад гърба на Цветан Цветанов

257

Поп певецът и личен приятел на Цветан Цветанов, Веселин Маринов, твърдо застана зад гърба му в разразилия се мегаскандал „Апартаментгейт“.

Изпълнителят на „За теб, Българийо“ се информира ежедневно за всичко случващо се около разкритието, че след заменки и доплащане вторият човек в ГЕРБ се е сдобил с апартамент на много под пазарната цена на имота, заемащ цял етаж в една от най-луксозните сгради в София.

Маринов все още не бе разговарял лично с Цветанов поради отсъствието му от страната. Както е известно, заместник-председателят на ГЕРБ бе във Вашингтон, където участва като специален гост в Конференцията по политики на Американско-израелския комитет по обществени въпроси (AIPAC).

„Подкрепям Цветан Цветанов напълно! Откакто избухна този скандал, не съм разговарял с него, тъй като, както знаете, той е в чужбина. За пореден път показахме какво сме ние, българите… Когато един човек успява, враговете му стават много“, заяви във вторник пред ПИК Веселин Маринов.
Както първо ПИК съобщи, висшето ръководство на управляващата партия се е обединило около идеята, че единствената алтернатива пред Цветанов е да си тръгне като шеф на парламентарната група на ГЕРБ и от парламента като депутат, но да запази поста си на зам.-председател на партията.

Според Маринов Цветанов е незаменима фигура за ГЕРБ. „Цветан Цветанов е уникален и неповторим, изключителен организатор. Той е в основата на това политическа партия ГЕРБ да има толкова силни кадри“, смята Веселин Маринов.

Въпреки дългогодишното си и изключително близко приятелство с Цветанов поп звездата не е виждал жилището в сграда „Летера“, построена от „Артекс Инженеринг“. „Аз лично не съм ходил във въпросния апартамент, защото той е нов…“, допълни Маринов. В заключение певецът обобщи: „Не просто знам, аз съм убеден, че Цветан Цветанов е невинен и не е сгрешил в нищо!“.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...