Веселин Марешки: Пред моите бензиностанции протести няма!

Цинично е Валентин Златев да ни говори за цени на горивата. Това каза лидерът на партия Воля Веселин Марешки, предава bTV.

“Трябва да виждаме какъв е маржът между покупната и продажната цена на горивата. Опитвам да работя на печалба от 1 ст., но при мен маржът е 7 стотинки. Хората ги ограбват със 70 ст. на литър”, разкри той.

“Тази разлика трябва да бъде сложена на касовата бележка. И няма как да ми обясняват, че това е много сложно да се напише на бележката. Протестите стесниха маржа. Пред моите бензиностанции протести няма”, подчерта Марешки.

Според него държавата трябва да се намесва с реални действия. “Човек трябва да знае с какъв марж го товарят. Ако трябва държавата да направи четири склада и да може всеки да внася гориво. Има господстващо положение в тези, които държат базите. На мен ми е трудно да внасям, пък какво остава за малките търговци. Народът се съмнява, че има картел и аз съм на страната на народа. Потребителите трябва да знаят маржа. Издръжката не ги вълнува”, каза лидерът на “Воля”.

Веселин Марешки допусна, че Каракачанов го пазят от БСП и ДПС. “Той е човек на ДПС. Оставиха да изгори само Валери Симеонов. Защо аз не съм в управлението? Нямам качества? По-лош съм? Това показва, че аз трябва да стана арогантен-да влизам със зареден пистолет в самолета. В друга държава този човек щеше да гние в затвора, а тук му се извиняват. Тримата имат свои зависимости. Ако се поровите в истинските воеводи, какви неща ще чуете. Имат приятелски снимки с Доган”.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via