fbpx

Веселин Марешки иска Красимир Каракачанов да се извини за Габрово

471

„Ако Красимир Каракачанов е толкова важен за правителството, по-добре да си ходи цялото правителство.“ Така лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки коментира ескалацията на напрежение в Габрово и спешната среща в Министерски съвет, свикана от вицепремиера Красимир Каракачанов.

Според Марешки скандалът в Габрово е инсценировка, за да се вдигне позасъхналият рейтинг на Каракачанов, която сега се чудят как да потушат.

Той заяви, че Каракачанов дължи извинение на целия български народ за срамните сцени в Габрово.

От „Воля“ настояват да се провери дали Каракачанов не е извършил престъпление на границата, а още от утре партията ще започне да се „занимават с този човек и да му искат оставката“.

„Ако се докаже, че това е инсценировка, ще го гоним до гроб“, закани се Марешки и посочи, че е крайно време да се освободи българското правителство от безбожници и безродници.

Лидерът на „Воля“ изтъкна, че винаги преди изборите ромите отиват и бият някого. Марешки смята, че Каракачанов трябвало да си отиде с дружката му Валери Симеонов.

„Да го оставим Каракачанчето и той с Валерката ще си отиде там, където му е мястото“, атакува Марешки вицепремиера.

По думите му Каракачанов е български продажник, защото казва къде са слабите места на границите ни.

Той недоумява защо вицепремиерът и военен министър е нарекъл българските родолюбци, които са готови да пазят границите ни, „сульовци и пульовци“.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори