fbpx

Веселин Марешки: Докога ще търпим тези хора да се гаврят с народа?!

2 313

Заместник – председателят на НС и лидер на ПП ВОЛЯ Веселин Марешки се обяви категорично против новите формули за изчисление, които ще ощетят десетки хиляди пенсионери. „ВМРО и Султанка Петрова, като заместник социален министър, да си понесат отговорността за поредния грабеж от народа, който се опитват да ни пробутат, а не да прехвърлят вината на друг. ОП влязоха в това управление с обещание да увеличат пенсиите, а правят точно обратното.

Докога ще търпим тези хора да се гаврят с народа?! Ако са некадърни, веднага да си ходят. Ако го правят нарочно –също”, заяви Веселин Марешки.

Според него, всички заедно трябва да се противопоставим на опитите на вредни за обществото политици, станали депутати и министри с фалшиви обещания за 300 лева минимална пенсия например, да си правят експерименти на гърба на хората. „Българските пенсионери не заслужават такова отношение, присъствието на ВМРО във властта вече е обида не само за тях, но и за цялото общество.

Тези хора взимат от залъка на най-възрастните, за да харчат милиарди за изтребители. Това е единствената мечта на Каракачанов. Пенсионерите изобщо не го интересуват. Оправдаването на Султанка Петрова по медиите, че не била експерт в сферата, в която е заместник-министър, е доказателство за това, че не само за пореден път са сгафили, но и че нямат капацитета да са на тези постове”, категоричен е Марешки.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...