fbpx

Вече може да изтриваме изпратени съобщения в WhatsApp

2 042

WhatsApp не е толкова популярно приложения в България, но въпреки това е една от най-използваните платформи за комуникация от смартфоните.

Aко сте използвали приложението вероятно ви е направило впечатление липсата на възможност да изтриете съобщение, което вече сте изпратили. Това е функция, която се поддържа от всичките конкуренти на WhatsApp и е странно, че не присъства в интерфейса на софтуера.

Ситуацията скоро ще се промени и ще можем да използваме тази функционалност, предаде CNet.

Изглежда, че разработчиците на приложението след серия от тестове най-накрая ще позволят на потребителите да се възползват от тази функционалност. Според данните има ограничени от седми минути, в което можете да триете съобщение, което вече сте пратили.

В този срок има как да го махнете както от чат прозорците така и от груповите разговори. Опцията да изтривате пратени съобщения изисква получателя и подателя да са ъпдейтнали смартфонa към последната версия на WhatsApp.

След като го направите ще виждате нова опция в менюто, позволява да изтриете публикацията от вашия фийд, както и от чата с приятеля, на който сте я пратили.

Необходимо е още време преди WhatsApp да интегрират функцията към всички потребителски профили. Toва означава, че ще са необходими няколко дни преди този инструмент да може да се използва от всички. Можем да сме сигурни, че доста хора ще харесат интеграцията на тази опция в профилите ни.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...