fbpx

Васил Иванов не си поплюва! Разкости гневно журналистите от Нова телевизия: Мишки-сребролюбци!

Журналистът Васил Иванов, който напусна с огромен скандал Нова телевизия заради оказвана цензура върху негови разследвания, изригна, след като в публичното пространство се появи информация за заплатите в ексработното му място.

По думите му той е бил от най-ниско платените журналисти в Нова, като нарича своите доскорошни колеги „мишки-сребролюбци“.

Гневния пост на Васил Иванов във „Фейсбук“ публикуваме без редакторска намеса:

ЗАПЛАТИТЕ В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ…

Ако това е истина, а и до мен е достигала подобна информация, това означава, че аз съм бил от най-ниско платените журналисти в Нова телевизия! Много под Марин Николов, който преди години взех в екипа и сега , след като напуснах с обяснението, че Саралска системно ми налага цензура, той моментално(едновременно с Шекерова) във ФБ като мишка обяви, че твърденията ми за цензура не са верни. И после сами чухте запис от разговора с него и неговото потвърждение в разговора – как ни е „сведено“ от къртицата Саралска да не правим разследвания за кметове и обществени поръчки.след изборити 2015, когато ГЕРБ спечелиха над 80 процента от кметските места.

Затова ли бе Маринчо!? Мишко сребролюбива. Не коментирам има ли разлика в качествата ни на разследващи журналисти, и за колко твои разследвания могат да се сетят хората и за колко мои. Това изобщо не го подлагам на коментар. Затова ли беше това мазнене пред нея, докато аз се карах и разправях за всеки спрян материал!?
Така вече са разбираеми и атаките към мен на приятелките на Сарелска – Анна Цолова, Генка Шекерова, Виктор Николаев, Бенатова и сие.

Не ме дразни фактът каква заплата съм взимал аз – все пак за стандарта в България не беше никак лоша – отказах се от нея заради принципите си и подадох молба за напускане. Дразня се, че има мишки-сребролюбци.
Заплатаджии.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x