Вашият език никога не лъже

Вашият език е вълшебно огледало. По езика на даден човек може лесно да се познае колко токсичен материал е натрупан в клетките на органите му.

Езикът е огледало на стомаха и целия стомашно-чревен тракт. В човешкия организъм има десетметров канал, прострян от устата до аналния отвор. Там се събира топлина и влага. През този канал преминава храната, която човек изяжда. На различните хранителни продукти им е необходимо различно време за преминаване през този канал.

В наше време хората са свикнали да считат, че не е вредно да се яде каквото искат и когато искат. Хапват стабилна закуска, за да се запасят с енергия за деня, но след това много хора попълват запасите си с втора закуска. След това обяд, следобяд, следобедно кафе,стабилна вечеря, след това и ядене пред телевизора и непосред-ствено преди сън. Това означава, че процесът на преживяне се извършва шест и повече пъти в денонощие. Много трудно е да се убедят хората в това, че се хранят неправилно.

Изпразвайки червата веднъж дневно, което не е достатъчно, те фактически страдат от запек и от това има вредни последици.Но съществува един предупреждаващ симптом- нездравият език, който може да разкаже на хората, каква страшна заплаха носят в организма.

Ако се погладува ден, два с дестилирана вода, езика направо ще ви каже какво ужасно количество отрови сте натрупали в себе си.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via