fbpx

Варненска красавица спечели световен конкурс за красота! (Снимки)

Сияна от Варна победи в 10-то юбилейно издание на международния детски конкурс Little Miss & Mister Galaxy 2019!

Сияна Обретенова спечили престижната титла Little Miss Galaxy Grand Prix 2019 в своята възрастова група, пише BudnaVarna.bg.

Сияна е на 10 години от Варна, тя завладя журито с професионално поведение на модел и блестящо изпълнение на латино танц.

Сияна спечели правото да представи България на международния конкурс след като победи в Националния финал Малка Мис и Мистър България 2018. В последните месеци тя участва в най-популярните модни форуми – New York Fashion Week и Sofia Fashion week 2019.

За поредна година най-популярния детски международен форум „Little Miss & Little Mister Galaxy” се провежда в гостоприемното Банско под патронажа на кмета г-н Г. Икономов.

Деца от 4 до 17 години от цял свят пристигнаха за една седмица, изпълнена с незабравими преживявания в най-атрактивния зимен курорт на Балканския полуостров. Тази година освен традиционните участници от Южна Африка,Индия, Грузия, Русия,Македония, България, Румъния за пръв път има гости от Малта и Узбекистан.

В едноседмичната програма на конкурса организаторите от Агенция Интерсаунд се погрижиха да запознаят участниците с културните забележителности на региона, да им покажат красотата на планината с посещение на Ски пистите. За Южно Африканските и Индийските деца първата среща със снега е много емоционална. Най-вълнуваща беше традиционната срещата на участници и национални директори с Кмета на Банско, на която те разказваха и подаряват сувенири от своите държави и получиха за спомен от България шарени битови торбички.

Международното жури с председател Ирина Папазова оцени участниците в няколко етапа: Интервю с журито, Талант шоу, Модно ревю и Финално шоу в три тура: Тематично дефиле „Замръзнало кралство“ , представяне в национални костюми и в бални рокли и официални костюми. Най-добрите таланти на участниците предизвикаха впечатлиха публиката – виртуозни изпълнения на пиано и барабани, блестящи малки певици и танцьори, и дори илюзионист. Водещи на церемонията бяха Леда Виденова и Сузан Джемил.

Режисурата на спектакъла е дело на Мартин Желев.

Хотел- домакин на международния конкурс беше ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО, официален превозвач на участниците – туристическа фирма ДАРИ ТРАВЕЛ, а официален дизайнер на конкурса – Модна къща ПЕРЛИТА.

Следващото издание на конкурса ще бъде през март 2020 година отново в Банско, България.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x