Валери Симеонов с извънредно изявление

“Ще има контра протест в защита на моята скромна персона, който ще започне утре в 10 часа пред МС. Искам да благодаря на подкрепящите организации, които са приели присърце участието си в утрешния митинг. Аз се обръщам към тези хора с молба да не провеждат този митинг, не искам да се оказва каквато и да е било форма на натиск”. Това каза в извънредно изявление вицепремиерът Валери Симеонов преди броени минути на трибуна в Министерски съвет.

“Буквално преди минути е изтекла фалшива информация в два сайта с неясен произход за изявление на моя син. Няма такова нещо и това е абсолютна лъжа. В 14:30 ще имаме заседание и ще обсъдим всички неща, които са на дневен ред”, допълни той.

“Какво да коментирам искането на оставката от Волен Сидеров. Някой изненадан ли е? До този момент не съм виждал конфликт в коалицията. Винаги има усмивки и почерпки. Нормално е искането на Сидеров. Не съм водил разговор с никого все още. Не искам да го превръщам това в конференция по всички въпроси. Правителството може да продължи и с оставката ми, не смятам, че стабилността на правителството зависи от моята оставка, но не мога да приема морални оценки от всякакви посоки – отдолу, отгоре, отлево, отдесно. Изразил съм мнението си, казал съм истината”, каза още Симеонов.

В 14.30 ще се състои коалиционен съвет на “Обединени патриоти” по темата с исканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via