fbpx

Валери Симеонов: Поднасям своите извинения на всички, които са се почувствани обидени или засегнати

1 204

Поднасям своите извинения на всички, които са се почувствани обидени или засегнати от изказването ми пред телевизия СКАТ. Това заяви извънредно от Министерски съвет лидерът на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов.

Той добави, че разбира всички майки на деца с увреждания, защото самият той има такъв човек в семейството си. „Самият аз съм потърпевш в това отношение в моето семейство. Винаги съм подпомагал с каквито средства ми е възможно болни хора и такива с увреждания, разбирам ги“, заяви той.

„Извинявам се отново. По никакъв начин не съм целял да обидя когото и да било“, завърши той. И добави, че това е станало по настояване на коалиционния съвет.

„На проведения коалиционен съвет обсъдихме въпроса, свързан с медийната капания по повод мое изявление и протестите пред МС. По настояване на коалиционния съвет, поднасям извиненията си на всички, които са се обидили или се почувствали обидени . Не е нужно да се аргументирам“, обясни Симеонов.

Малко преди това той заяви в ефира на БНТ:

„Много пъти съм се извинявал, включително и в тази година и половина. Тълкуването от сутрин до вечер на моите думи не е редно. Никой не иска извинение от мен, те искат оставка. Ако имаше как да бъда обесен в Министерски съвет, това щеше да е най-добре за тях. Предпочитам да бъда докрай откровен, да казвам нелицеприятните истини, но да не бъда лицемерен и двуличен. Естествено, че мога да се извиня, но няма да го направя и няма да подам оставка“, категоричен е Валери Симеонов.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори