fbpx

Валери Божинов далеч от дъщеря си на рождения ѝ ден

1 369

Гордите родители Николета Лозанова и Валери Божинов отпразнуваха шестия рожден ден на дъщеря си Никол.

Вчера най-успешната българска плеймейтка Николета Лозанова позира с дъщеря си в социалните мрежи. Двете се облякоха в пролетни рокли с еднакви десени – бели на розови цветчета. Бившата водеща честити на момичето си и пред феновете си:

„Преди 6 години на тази дата животът ми придоби истински смисъл. Родих “причината”, да се старая да бъда достоен пример, да бъда съвършена! Мога го, заради нея – Никол, моето всичко! Бъди здрава, ще ти дам света в ръцете, а ти го покори и владей, с чар и интелект! Обичам те!“ #happybirthday #myprincess #mylove #mybabygirl #barbie

Професионални ангажименти на таткото на Никол – футболистът Валери Божинов, не му позволиха да се включи в партито. Той също публикува снимка на Никол и написа трогателни думи:

„Точно 6 години, откакто се роди любовта на живота ми! Моята най-голяма слабост, съществото, на което подарих сърцето си! И преди 6 г. футболът ме лиши от възможността да съм първият, който да те целуне.

И на този ти рожден ден ще ме отдалечи от теб, Никол, но тати много те обича и разстоянието не е фактор, който да повлияе на нашата неимоверно силна връзка! Благословен съм да имам най-невероятната дъщеря!“

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x