Валери Божинов бесен на Николета Лозанова и Ники Михайлов

Валери Божинов е жестоко обиден на бившата си изгора Николета Лозанова и бившия си съотборник в националния отбор по футбол Николай Михайлов.

Причина за това е, че дъщерята на водещата и Валери – Никол, прекарва много време с Ники Михайлов, пише в. “България днес”.

Според Божинов вратарят на националния отбор може да го измести от първото място в сърцето на щерка му. Валери бил категоричен, че Ники Михайлов не трябва да прекарва много време с малката Никол, защото ще свикне с него, а и скоро може да го нарича татко.

След като Божинов обяви, че напуска Китай, Николета и Ники очакват той да им вдигне лют скандал.

Новата звездна двойка често посещава елитните столични заведения, като компания им прави момичето на Божинов. Това е вбесило Валери, който при първа възможност ще скастри и двамата.

Божинов и Николета са разделени от повече от две години. Въпреки това те още не са разведени. Дълго време Валери увърта и не подписва документите за развода с плеймейтката, като причината за това не е ясна.

Валери има още едно дете от бившата си приятелка Алисия. Момченцето е кръстено на баща си и също като него играе футбол.

 

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via